The day after bedevaart 2022

Wat een prachtige bedevaart hebben we gehad in Kevelaer! Alles klopte, terwijl niet alles volgens het boekje verliet. 

Wat ben ik dankbaar dat ik er bij mocht zijn en onderdeel mag uitmaken van het Utrechtse Broederschap. Vele mooie en warme reacties heb ik mogen ontvangen van de pelgrims. Wat mag u allen trots zijn op de bijdrage die u heeft geleverd. Zonder u zou het niet zo zijn geweest. U heeft het verschil gemaakt.
Complimenten en een dank u wel vanuit mijn hart. 

Ik kijk uit naar volgend jaar, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2023 (onder voorbehoud). 


En natuurlijk eerst zondag 2 oktober om 15:00u
het Marialof in de Johannes de Doper, Driehuisplein 2
3641 BZ Mijdrecht.

Ik hoop u daar weer te ontmoeten. 

Warme groet,
Karin van Kas

Voorzitter Utrechtse Broederschap O.L. Vrouw van Kevelaer